Manchester United 0 – Cluj 1 Maç Özeti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaray’ın grubunda bulunan Cluj beklenmedik bir şekilde Manchester Ünited takımını deplasmanda 1-0 yenmeyi başardı. Braga ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray’da “Kaybetsek bile Cluj kazanamaz, her türlü bir üst tura yükseliriz” düşüncesi hakimdi. Ancak, işler beklendiği gibi gitmedi. Galatasaray ilk yarıda kötü bir oyun sergiledi. Braga karşısında ne yapacağını bilemeyen Galatasaray, defans yapıp skoru korumak mı? yoksa hücum yapıp maçı kazanmak mı istedi belli değildi. Nitekim bu belirsizlik ve kötü oyun Galatasaray’a ilk yarıda gol olarak geri döndü. Braga’nın attığı golle Galatasaray ilk yarıyı yenik tamamladı.

Galatasaray Tur Atladı

Galatasaray ilk yarıyı geride tamamladı ve kulaklar Manchester – Cluj maçından gelecek gol haberindeydi. Galatasaray’ın en kötü senaryo gerçekleşiyor sanarken, asıl kötü seneryo Cluj’un M.Ünited karşısında gol bularak 1-0 öne geçtiği dakikalarda başladı. Galatasaray için beraberliği yakalamak yetmeyecek, öne geçmesi gerekecekti. Nitekim öylede oldu. Burak’ın golüyle 1-1 lik skoru yakalayan Galatasaray Melo’nun şutundan dönen topu Aydın’ın tamamlamasıyla 2-1 öne geçti. Cluj Manchester’i beklenmedik şekilde 1-0 yenerken, Galatasaray’da ikinci yarıda oynadığı iyi oyunla 2-1 kazanmayı başardı.

Manchester United 0 – Cluj 1 Maç Özeti

MANCHESTER UNITED: 0 – CLUJ: 1

STAT: Old Trafford
HAKEM: D.Orsato

MANCHESTER UNITED: De Gea, Jones, Smalling, Büttner, Wootton, Giggs, Cleverley, Powell, Rooney, Hernandez, Welbeck
TEKNİK DİREKTÖR: Alex Ferguson

CLUJ: Felguiras, Pinto, Piccolo, Cadu, Rada, Camora, Mureşan, Bastos, Alberto, Pedro, Sougou
TEKNİK DİREKTÖR: Paulo Sergio

Gol: Dk. 56 Luis Alberto

Manchester United Cluj Şampiyonlar ligi h grubu maç özeti, Manchester United Cluj 0-1 maç sonucu, Manchester United Cluj geniş özeti, Manchester United Cluj golleri

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR