Mehmet Ali Şahin’den Siyaseti Bırakma Sinyali

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, “1983 yılından beri fiilen, aktif şeklinde politikain içerisindeyim. Uzun bir vakit olmuş, belki de siyasi hayatımın bundan sonra sonuna doğru yaklaştık.” dedi.

Şahin, Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) ve Karabük Gazeteciler ve İletişimciler Derneği yönünden Karabük Üniversitesinde (KBÜ) düzenlenen “Medya ve Siyaset İlişkileri” panelinde yaptığı konuşmada, ne medyanın politikasiz olabildiğini, ne de politikaçinin medyasız olabildiğini söyledi.

“BİRBİRİNE MECBUR VE MAHKUM İKİ ALAN”

Birçok demokratik ülkede politikaçilerle medya mensupları arasında vakit vakit bazı gerginlikler olduğunu ifade eden Şahin, “Ama bu birbirlerine muhtaç oldukları gerçeğini ortadan kaldırmaz. Dolayısıyla birbirlerine mecbur ve mahkum iki alandır, politika ve medya alanı.” diye konuştu.

ak-partili-sahin-genel-baskanlik-gorevini-ben-8436710_x_300[1]

“SİYASİ HAYATIMIN SONUNA ARTIK YAKLAŞTIM”

Uzun seneler İstanbul’da, bir devre Antalya’da politika yaptığını anımsatan Şahin, şu şekilde konuştu: “Benim şahsi şeklinde basın mensuplarıyla ilişkilerim hep düzgün cereyan etmiştir. Çünkü biz basın yayın organlarımızın, basın mensuplarımızın, medya dünyasının, toplumun gören gözü olduğuna inanırız, işiten kulağı olduğuna inanırız. Biz siyasiler her şeyi yakından takip edemeyebiliriz, olup bitenlerle alakalı verileri toplayacak imkanlarımız olmayabilir. Ama olup bitenlerle alakalı verileri getirecek, haberleri getirecek, yorumlarla bizi güçlendirecek, hem de şayet hata yapmışsak hatamızı da ifade ederek onların düzeltilme imkanını sağlayacak bulunan ciddi bir sektör şeklinde görüyorum medyayı.”

Şahin, uzun süredir politikain içerisinde olduğunu vurgulayarak, “1983 yılından beri fiilen, aktif şeklinde politikain içerisindeyim. Uzun bir vakit olmuş, belki de siyasi hayatımın bundan sonra sonuna doğru yaklaştık. Basın mensubu arkadaşlarımla eş güdümlü olmaktan her vakit haz duymuşumdur.” ifadesini kullandı

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR