Mehmet Özer ve Tülin Şahin Neden Boşandı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

İş adamı Mehmet Özer, öncelikle iş hayatı ve sonrasında ise Tülin Şahin’den boşanma sebeplerini anlatmak üzere röportaj yaptı. Röportajda eski eşi hakkında “Kontrol bağımlısıydı o sebeple boşandık” dedi.

ALKOL YA DA ÇOCUK SEBEP DEĞİL

Mehmet Özer’e, “Alkol sorununun mu yoksa çocuktan ötürü mü ayrıldınız” diye soru yöneltildi. Ünlü iş adamı problemi şöyle cevapladı: Alkol sorunum yok. Tülin de ben de çocuk sahibi olmak istedik. Fakat olmadı ve asıl sorunumuz Tülin’in kontrol bağımlısı olmasıydı. Ben ise tam tersi mutlu ve rahat bir insanım.

Ünlülerin Evlilikleri Neden Bitiyor

Ünlülerin evliliklerinin kısa sürede bitmesi ve çok fazla boşanma konularının gündeme gelmesi magazin yaşantısını az çok meşgul etmekte olan haberlerdir. Özellikle aile yaşantısıyla çok fazla gündeme gelmekte olan ünlü isimlerin evliliklerinin oldukça basit sebeplerden dolayı bitmesi oldukça üzücü haberler arasında yer almakla birlikte ünlülerin evliliklerine artık çok ciddi bakılmıyor ve genelde reklam amaçlı olduğu halk tarafından düşünülmeye başlanıyor. Tüm bunların yanı sıra yeni yeni evliliklerin bitmediği, güzel ve mutlu birlikteliklerin yaşandığı evliliklerde yaşanmaktadır.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR