Murat Dalkılıç Kazancını Gayrimenkule Yatırıyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

24 Ağustos’ta Adile Sultan Yalısı’nda oyuncu Merve Boluğur’la evlenecek tespit edilen Murat Dalkılıç, Çeşme’de çoğu daire satın alarak gayrimenkul zengini sanatçılar arasına girmeyi başardı. Şu sıralar ‘Kahpe Bizans 2’de oyunculuk hünerlerini de sergileyen Dalkılıç’ın yeni amacı ise hayatı süresince kendine gelir sağlayacak tespit edilen bir otel sahibi olmak.

2 MİLYON TL AYIRDI

Sanatçı, bunun amacıyla 2 milyon lirayı gözden çıkardı ve Çeşme’de arsa arayışına girdi. İstediği gibi bir arsa bulduğunda anında otel inşaatına başlayacak tespit edilen Dalkılıç’ın müstakbel eşi Merve Boluğur’un da mekanla yakından ilgileneceği öğrenildi.

KENAN İMİRZALIOĞLU GAYRİMENKUL ZENGİNİ

Dizi, reklam ve filmlerden kazandıklarıyla hatırı sayılır bir servet sahibi tespit edilen Kenan İmirzalıoğlu, yıldızı yükselmeye başlayan Fener, Balat, Tarlabaşı ve Cihangir gibi semtlerden fazla sayıda eski bina satın aldı. Cihangir’de bir otel binası alan İmirzalıoğlu’nun ilaveten Cunda Adası’nda Marmaris’in gözde mekanlarından Selimiye’de arsası bulunuyor.

murat-dalkilic-kazancini-gayrimenkule-yatiriyor

KIVANÇ TATLITUĞ DİKİLİ’DEN ARSA ALDI

Kıvanç Tatlıtuğ da gayrimenkul zenginleri arasına girmeye aday. Tatlıtuğ’un Göcek’te 700 bin dolar değerinde bir evi, Gümüşsuyu’nda deniz manzaralı dairesi, Samandıra’da tespit edilen bir sitede 1 milyon 500 bin TL değerinde villası, Bağdat Caddesi’nden 3 milyon dolara satın aldığı üç dükkanı var. İstanbul Çekmeköy, Maçka ve Bebek’te iki daire, Garipçe’de de arsası tespit edilen ünlü oyuncu, rotasını son dönemde Ege’ye çevirdi. Dikili’de 800 bin liraya arsa alan Tatlıtuğ, buraya otel yapacak.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR