Neşet Ertaş Öldü mü? – Cenaze Töreni Nereden Kalkacak?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Neşet Ertaş Öldü mü?

Neşet Ertaş öldü. Ünlü besteci, söz yazarı ve yorumcu Neşet Ertaş vefat etti. Türk Halk Müziği’nin önemli isimlerinden Türkücü Neşet Ertaş hayatını kaybetti. Geçtiğimiz günlerde Primer hastalığı olduğu için İzmir’de hastaneye kaldırılan Neşet Ertaş 74 yaşında öldü. Neşet Ertaş’ın ölümü tüm sevenlerini üzerken, Türk Halk Müziği için bu kadar önemli bir kişiyi kaybetmek herkesi derinden yaraladı.

Neşet Ertaş Cenaze Töreni Nereden Kalkacak?

Sanatçı Neşet Ertaş Primer hastalığı sebebiyle ağırlaşarak hastaneye kaldırıldı. Neşet Ertaş’ın cenaze töreni ise bugün yada yarın yapılarak cenazesinin kaldırılması planlanıyor. Cenazesi Kırşehir’de kaldırılacak olan Neşet Ertaş’ın cenazesinin kalabalık olması bekleniyor. Sabah saatlerinde vefat eden Neşet Ertaş’ın haberi ise tüm haber siteleri ve televizyon kanallarında sondakika haberi olarak duyuruldu.

Neşet Ertaş Kimdir? Hayatı

Neşet Ertaş, 1938 yılında doğdu. İlk olarak “Neden Garip Garip Ötersin Bülbül” Türküsüyle meşhur oldu. Plak ve kaset’leriyle ünlü olan Neşet Ertaş Halk Konserleriylede büyük beğeni toplamıştı. Türkiye’de bir dönem en ünlü Türkücülerden biri olan Neşet Ertaş bugün bile birçok hayranı tarafından halen dinlenmekte ve sevilip, saygı toplamaktadır. Neşet Ertaş, vefatı sonrası büyük yankı uyanıdırırken, 74 yaşında ölen Neşet Ertaş’ın ölümüne birçok kişi inanamadı. Neşet Ertaş, cenaze töreni ise henüz belirsizliğini korurken, Neşet Ertaş cenaze töreninin Kırşehir’de yapılması planlanıyor.

Neşet Ertaş – Tatli Dillim Güler Yüzlüm (Neredesin Sen)

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR