Ronaldo’nun Eski Beşiktaşlıya Dedikleri Ortaya Çıktı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Suudi Arabistan ekibi Al Nassr’a transfer olan Ronaldo, ilk antrenmanına çıkmadan önce takım arkadaşlarıyla bir araya geldi. Portekizli yıldızın, soyunma odasında Beşiktaş’ın eski golcüsü Aboubakar ile yaptığı kısa süreli konuşma futbolseverler tarafından merak konusu oldu. İkilinin arasında geçen diyalogda Ronaldo’nun Aboubakar’a Portekiz Milli Takımı’nın doktoru Joao Carlos Noronha’dan selam getirdiği öğrenildi.

Cristiano Ronaldo, yeni kulübünde ilk antrenmanına çıkmadan önce soyunma odasında takım arkadaşlarıyla tanıştı. Tüm futbolcuların tek tek elini sıkan Ronaldo, sıra Aboubakar’a geldiğinde Kamerunlu golcüye sarıldı ve ikili arasında kısa bir konuşma gerçekleşti.

RONALDO, ABOUBAKAR’A NE DEDİ?

İkili arasında yaşanan konuşmada Ronaldo, Aboubakar’a Portekiz Milli Takımı’nın doktoru Joao Carlos Noronha’dan selam getirdiğini söyledi. Ronaldo, “Noronha sana sevgilerini gönderdi” derken Aboubakar, Portekizli yıldıza gülümseyerek teşekkür etti.

Herkes ne dediğini merak ediyordu! Aboubakar ve Ronaldo arsındaki sır diyalog ortaya çıktı

PORTEKİZLİ DOKTOR ABOUBAKAR’I AMELİYAT ETMİŞTİ

Aboubakar’ın Porto’da oynadığı dönem dizinden ağır bir sakatlık geçirdiği öğrenildi. O dönem Kamerunlu yıldızın ameliyatını Portekiz Milli Takımı’nın doktoru Joao Carlos Noronha gerçekleştirmişti. Öte yandan Vincent Aboubakar’ın adı, Cristiano Ronaldo ile yollarını ayıran Manchester United ile anılıyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR