Şakacısı Çetin Çiftçioğlu Ekranlara Dönüyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yaptığı şakalarla milyonları güldüren komedyen Çetin Çiftçioğlu, yeni şakaları ve iddialı projeleriyle ekrana dönmeye hazırlanıyor.

HÜZÜNLENEREK ANLATTI

Yaptığı şakalarla 7’den 70’e herkesi güldüren, Şakacı olarak akıllarda yer edinen Çetin Çiftçioğlu, şimdilerde kameralardan uzak bir yaşam sürüyor. Şakalarıyla bir devreye damga vuran Çiftçioğlu, ekranlardan uzak kaldığı dönemde şakalarından kopmamış, sevenleri amacıyla yeni şakalar ve projeler hazırlamış. Çiftçioğlu, vatandaşlarla buluşmaya hazır olduğunu söyleyerek ekranlardan uzak geçirdiği günlerini anlattı. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Çiftçioğlu, kimi vakit hüzünlendi kimi vakit neşelendi.

MİLYONLARI GÜLDÜREN ŞAKACI NE YAPIYOR?

Ekranlardan uzak kaldığı dönemde umudun her vakit yaşamına yön verdiğini ifade eden Çiftçioğlu, “Ekranlardan uzak kaldığım vakit ortamında yazdım, çizdim hep bir şeylerle meşgul oldum. Ama hep umutlu oldum. Tevekkül ve tevafuk umut. Yaradanım o kadar şık bir duygu vermiş ki, hem seni koruyor. Hem sana umut veriyor” dedi.

ozel-haber-milyonlarin-sakacisi-ekranlara-donmeye-7621579_4333_m[1]

“NURSELİ İDİZ BANA UĞURLU GELDİ”

İlk şakasını Nurseli İdiz’e yaptığını izah eden Şakacı, “Nurseli İdiz uygulamanın anonslarını çekiyordu. Ben kendimi tanıttım. Boğaz Köprüsü Koruma Müdürüyüm ben dedim. Nurseli bana fazla uğurlu geldi. Çünkü Nurseli yayında şu şekilde bir şey söyledi, ‘Oyuncunun oyuncuyu şakalaması fazla mühim bir olay. Oyuncuya oyunculuk yapıyorsunuz bu adamı hususi mi yetiştirdiniz’ deyince kariyerim aniden çıkış yaptı. İlk şakam Nurseli İdiz’di bana uğurlu geldi” diye konuştu.

“KENDİME ÇOK GÜLERİM”

Kendisine fazla güldüğünü ifade eden Çetin Çiftçioğlu, “Kendime fazla gülerim. Çünkü fazla sakar bir adamımdır. Durup dururken başıma bir şey gelebilir düşebilirim. Başıma birşeyler damlar. Sakarlığım vardır. Çevrem fazla şık bilir onun amacıyla bir yere gittiğim vakit kırılacak bir şeyler kıyıya çekilir. Telefonlar filan kaldırılır çay içiliyorsa” olarak konuştu.

“HERKES ŞAKALANABİLİR”

Kendisine uygulanan bir şakayı izah eden Çiftçioğlu, şunları söyledi: “Bana TGRT’de canlı yayında şaka yapıldı. Hanımefendi sanatçı seyretmediğim amacıyla tanımıyordum. Bana canlı yayında o diye asistanını tanıttılar. Bende sanatçı o gibi onunla konuştum Bu bana şunu gözler önüne serdi herkes şakalanabilir.”

“CEM YILMAZ, BENİM İÇİN İLK SIRADA GELİYOR”

Komedyenler arasında Cem Yılmaz’ı başarılı bulduğunu bildiren Çiftçioğlu, “Ben sözcük olarak Cem Yılmaz’a gülüyorum. Cem Yılmaz benim amacıyla ilk sırada geliyor. Başkalarına büyük fark atmış” dedi. Kendini “Safın tekşıkm” sözleriyle tarifleyen Çiftçioğlu, şakacı olmanın güç yanlarına değinerek sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Ben basit basit anlaşılamıyorum. Türkiye’de önyargı belki kalktı ancak ben bir yerde olduğum vakit bana bir ön yargı var. Halk yönünden bakarsak, bu adam buradaysa kesinlikle burada bir numara yapacak derler. Onun amacıyla kendilerini sigortaya alırlar. Dikkatlidirler. Herkese şaka yapılır. Çünkü biz Nasrettin Hocanın torunlarıyız. Ben olmasam ulus birbirine yapıyor. Ama son vakitlarda şaka yok.”

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR