Sema Hunca 2 Gündür Kayıp

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Kozmetik devi Hunca’nın kurucusu Adnan Hunca’nın eşi Sema Hunca, ‘Alışverişe çıkıyorum’ diyerek otomobille ayrıldığı evine bir oldukça dönmedi. Hunca’nın cep telefonu son şeklinde Sarıyer’deki Fatih Ormanları’ndan sinyal verdi. Bu bölümde arama başlatıldı fakat Hunca’nın izine rastlanmadı.

TEK BAŞINA GİTTİ

Sema Hunca (75), salı günü saat 15.00 sıralarında otomobiliyle Sarıyer’deki evinden çıktı. Hunca, eve dönmeyince ailesi telefonla ulaşmaya çalıştı. Fakat cevap alamadı. Bunun üstüne polise başvurdu. Aile aynı vakitte evin varolduğu bölümde Sema Hunca’yı aramaya başladı.

KAÇIRILDI MI?

Ne ailenin ne de polisin yaptığı aramalar netice verdi. Bunun üstüne Sema Hunca’nın cep telefonu sinyalleri araştırmaya alındı. Telefon sinyalinin son şeklinde Sarıyer’deki Fatih Ormanları’ndan alındığı belirlendi.

unlu-is-adaminin-esi-kayboldu_x_7755928_3394_z3[1]

Sarıyer İlçe Güvenlik Müdürlüğü ve Asayiş Şube Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Ofis Amirliği ekipleri, arama çalışmalarını buraya kaydırdı. Polis, önceki gece ve dün sinyalin alındığı noktada eğitimli köpeklerin de sayesinde arama yaptı. Polis helikopteri havalandırıldı fakat bu çalışmadan da bir netice çıkmadı. Aramalar sürerken telefon dün de gün içerisinde sinyal vermeye devam etti. Fakat ne Hunca’nın ne de evden çıkarken aldığı otomobilin izi bulunamadı. Polis, sinyal alınan bölümde uygulanan bütün aramalara karşın otomobilin dahi izine rastlamaması sebebiyle Sema Hunca’nın kaçırılma olasılığını de gündemine aldı. Polis, bu olasılık dahilinde kaçıran bireylerin cep telefonunu ormanlık alana atarak polisin ilgisini bu alana çekmeyi düşündüklerini değerlendirdi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR