Sosyal Medyadan Tanıştığı Çocuğu İstismar Etmek İstedi

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Diyarbakır’da 33 yaşındaki bir şahıs, sosyal medya üzerinden yazıştığı 11 yaşındaki erkek çocuğuyla cinsel istismarda bulunmak üzere buluşmak istedi. Oğlunun hesabını karıştırırken gördükleri karşısında şoka giren baba, yazışmayı sürdürerek buluşma ayarladı. Şahıs, çocuk yerine babasının yaklaştığını görünce kaçtı.

SOSYAL MEDYA HESAPLARINI İNCELEDİ

Olay, dün öğlen saatlerinde ortaya geldi. Edinilen bilgiye göre, 35 yaşındaki Sadık Ö., bir hafta evvel 11 yaşındaki oğlu B.Ö.’nün sosyal medya hesaplarını incelerken 33 yaşındaki M.A.’dan gelen mesajları gördüğünde şoka girdi. Oğlunun hesabı üzerinden oğluymuş gibi yazışmayı devam ettiren baba Sadık Ö., dün M.A. ile buluşmak amacıyla sözleşti. Konuşmada 3 kez yer değiştiren M.A., dördüncü adreste B.Ö. yerine babasının yaklaştığını görünce bankalara para taşıma işinde sarfedilen zırhlı bir araca binerek kaçtı. M.A., vaka yerinden kaçarken 3 bireyin de yaralanmasına sebep oldu.

“ÇOCUĞUMA CİNSEL İSTİSMARDA BULUNACAKTI”

Yaşadıkları ile alakalı İHA muhabirine açıklamalarda tespit edilen baba Sadık Ö., oğlunun telefonundan sosyal medya hesaplarını incelediğini ve bir mesajın kendisinin ilgisini çektiğini söyledi. Çocuğunun mesajlarını denetim ettiğinde gördükleri karşısında şoka girdiğini bildiren Sadık Ö., “Mesajları denetim ettiğimde ‘Senden çok hoşlandım, çok güzelsin’ gibi mesajlar gelmiş oğlumla arasında 20’den çok yaş tespit edilen şahıstan. Bende oğlumun yerine geçerek mesaj attım, ‘Nasıl hoşlandın’ gibi. Öyle mesajlar atmaya başladı ki ‘Bana dürüst olursan ben de sana dürüst olacağım’, ‘Ben sana para vereceğim’ tipinde mesajlar attı. Ben de bugün benim çocuğuma yapmışsa, yarın başkasının çocuğuna da yapar düşüncesiyle hareket ettim ve plan kurdum. Oğlumun adıyla şahsım mesaj atıyordum. Niyetini öğrendim, çocuğumla, dilim varmıyor bunu söylemeye ama cinsel temasa girme hedefli konuşmalar geçiyor. Hatta ‘eve gittiğimizde bunu yapacağız’ tipinde söylemleri vardı. Açık açık çocuğumla cinsel temasa girecekti. Bunların hepsi mesajlarda var. Önce ben şahsım yakalayıp cezasını verecektim, sonra polise teslim edecektim. Arkadaşlarımızla planı kurduk, kapıyı açtık, çocuk inmeden onu yakalamaya çalıştık. Ama ne hikmetse bankalara para dağıtan bir emniyet şirketinin personeliymiş. Verilen arabayla benim çocuğumu kaçırıp cinsel tacizde bulunacaktı, belki de öldürecekti.” dedi.

“BENİM OĞLUMA YAPIYORSA KENDİ ÇOCUĞUNA DA YAPIYORDUR”

Yaptıkları plana karşın şahsı yakalayamadıklarını açıklayan Sadık Ö., “Zırhlı vasıtayla kaçınca arkadaşlarımıza çarptı, kırmızı ışıkta geçti. Emniyete gidip şikayette bulunduk. Tacizci evli, 3 çocuğu var. Benim oğlumun yaşında çocuğu var, o benim çocuğuma yapıyorsa kendi çocuğuna da yapıyordur. Mazıdağı eyaletinde yaşıyormuş, karısını o bölgeye bırakıp burada arkadaşları ile yaşıyormuş. Arkadaşları evde olmayınca oğluma ‘eve gel’ diye mesaj atıyordu. Bildiğiniz sapık bir şerefsiz. Çocuğumun psikolojisi bozulmasın diye biraz temkinli davrandım ama şunu düşündüm, ben bu vakası kapatırsam yarın bir başkasının çocuğuna da aynı şey olacak. Belki başkasının çocuğu öldürülecek, atılacak. Ben ailelere şunu söylemek istiyorum, erkek kız fark etmiyor çocuğunuzun kesinlikle sosyal medya hesaplarını takip edin. Mesajları takip edin, elinizden geldiği kadar çocuklarınıza sahip çıkın.” diye konuştu. Acılı baba, zanlının yakalanmasını ve en yüksek ceza almasını beklediklerini sözlerine ekledi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR