Survivor Bozok Elendi mi?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışması geçtiğimiz yıllara göre farklı durumlara sahne oldu. Acun Ilıcalı, Survivor’un bu yıl ki yarışmacılarına “Tecrübeme tecrübe kattınız” diyerek, bu yıl Survivor yarışmasında yaşanan farklılıklardan bahsetti. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışma programı başlar başlamaz, Gönüllüler Duygu’nun kavgaları ve Bozok’la olan mücadelesine sahne oldu. Gönüllüler takımı bu kavga ve tartışmalar nedeniyle adeta günden güne eridi. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında her yıl tartışmalar olabilir. Ancak, Duygu ve Bozok arasında yaşanan bu tartışma hem çok erken başladı hemde çok uzun sürdü.

Survivor Bozok ve Duygu Kavgaları Sona Erdi

Survivor yarışmasında Ünlüler ise geçtiğimiz haftalar “Tatil gibi Survivor yapıyoruz” diyerek Gönüllülerin aralarında takım olamamalarının sonuçlarını ortaya koymuş oldu. Gönüllüler takımının üst üste kaybetmesi ve zaman zaman farklar nedeniyle adeta hiç varlık göstererememesi Survivor yarışmasının bu yıl tatsız geçeceğini göstermişti. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Duygu ve Bozok arasındaki mücadele geçtiğimiz akşam sona erdi. Çünkü, Bozok Fatma Gül ile çıktığı SMS oylamasında konseyde elendi. Fakat, Gönüllüler takımında Duygu halen takımda yer alıyor.

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Duygu’nun sürekli olay çıkarması bu yıl ki Survivor programının ise tek reyting malzemesi oldu. Bozok’un ardından Hilmi Cem ve Murat’la kavga eden Duygu, takım arkadaşlarının yazacağı ismide kendi belirlemek istiyor. “Neden Fatma Gül yazıyorsunuz, Bozok’u yada beni yazın” diyerek Bozok’la SMS’e kalmak ve SMS avantajında Bozok’u elemek isteyen Duygu Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasının bu haftaki tüm bölümlerinde bu kavga ve tartışma yayınlandı diyebiliriz. Survivor yarışması başlayalı tam 2 ay oldu. Bozok ve Duygu zıtlığı sonunda bitti. Çünkü, Fatma Gül ile Bozok elenmek üzere SMS oylamasına çıkmıştı. 6 mayıs 2013 gecesi yayınlanan programda Acun Ilıcalı’nın açıkladığı oylama sonucuna göre Bozok SMS oylamasıyla elendi. Ünlüler başta olmak üzere tüm yarışmacılar Bozok’un elenmesini şaşkınlıkla karşıladı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR