Survivor Dağhan Gönüllüler Takımına Geçti

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında Ünlülerin sayısal olarak fazla olmasıyla bu hafta sürpriz bir gelişme gerçekleşti. Ünlüler takımından Dağhan oylama sonucunda Gönüllüler adasına geçiş yaptı. Ünlüler adasına giden Acun Ilıcalı araların yapılacak oylama ile 1 kişinin karşı takıma geçeceği ve birleşme partisinin yapılacağı ancak birleşmenin olmayacağını belirtti. Survivor Ünlüler Gönüllüler 2013 yarışmasında finale yaklaşırken, Survivor yarışmacılarını şaşkına çeviren bu olay ile Ünlülerden bir kişi Gönüllüler takımına geçiş yaptı.

Survivor Ünlüler Takımından Gönüllüler Takımına Geçen Yarışmacı Kim Oldu?

Survivor Dağhan oylama sonucunda ismi en çok yazılan kişi oldu. Cengiz ve Ümit Karan Dağhan’ı yazacaklarını açıkladı. Bennu ve Irmak ise Doğukan’ı yazacaklarını söylemişti. Cengiz ise kızlarla konuşarak Dağhan’ı yazmalarını istedi. Bunun üzerine dağhan ismi en çok yazılan kişi olarak Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçiş yaptı. Dağhan artık Survivor yarışmasında Ünlüler takımında değil, Gönüllüler takımında yer alıyor.

Ünlüler takımından Gönüllüler takımına geçiş yapan Dağhan hemen takıma ısındı. Duygu ile iyi anlaşan Dağhan Gönüllüler takımı için yarışmalara katılacak ve takımlar 5’e 5 şekilde yarışmaya devam edecek. Ünlüler takımında 5 Gönüllüler takımında ise 5 kişi bulunuyor. Böylelikle adalarda dengeler sağlandığı gibi birleşmeden vazgeçilerek bu yıl Survivor yarışmasında bir ilk yaşandı. Birleşme partisi yapıldı, ancak takımlar yine oyuna takım olarak devam edecek. Takımlardan birinde 1 yarışmacı kaldığında ise birleşme olacak ve bireysel olarak yarışmalar devam edecek.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR