Taksim Gezi Parkı Eyleminde Bulunan Ünlüler Kimler?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Taksim Gezi Parkı’nın yıkılmaması ve ağaçların kesilmemesi hususunda birçok kişi miting yapmıştı. Bunlara sadece halk değil ünlü isimlerde katıldı. Özellikle Televizyon ekranlarında görmeye alıştığımız ünlü isimlerde Taksim Gezi Parkı için eylemlerde bulundu. Eylemlerde en çok görülen ünlü isimlerden biri Mehmet Ali Alabora oldu. Okan Bayülgen, Şafak Sezer, Rıza Kocaoğlu, Cemal Hünal, Hande Yener, Rıza Kocaoğlu, Halit Ergenç ve daha birçok isim yer alıyordu.

Mehmet Ali Alabora’yı Suçladı

Taksim Gezi Parkı eylemi için yaklaşık 5 gündür süren eylemlerde yer alanların sayısı oldukça fazlaydı. Bugün saat 16:00 gibi polisin geri çekilerek Taksim Gezi Parkına girişi serbest bırakınca Ünlü isimler başta olmak üzere birçok eylemci Gezi Parkına yürüdü. Ünlüler arasında Mehmet Ali Alabora’nın adeta mitingte taraftar amigosu yada sözcü gibi hareket etmesi ise gözlerden kaçmadı. Mehmet Ali Şahin ise Mehmet Ali Alabora’nın darbeye zemin hazırladığını belirtti. Taksim Gezi Parkı konusunda konuşan Mehmet Ali Şahin “Olayların nedenini ağaç kesilmesi olmadığını, bunu bahane ederek darbelere zemin hazırlamak olduğunu” söyledi. Mehmet Ali Şahin, sözlerine şunları ekledi: “Mehmet Ali Alabora başta olmak üzere birçok ünlü isim insanları yatıştırmak yerine galyana getirerek mitinge davet etti” diyerek sözlerini tamamladı.

Gezi Parkı Eylemindeki Ünlülerin İsimleri

Gezi Parkı eyleminde yer alan ünlüler kimler sorusunun cevabını Mehmet Ali Alabora, Okan Bayülgen, Şafak Sezer, Rıza Kocaoğlu, Cemal Hünal, Hande Yener, Rıza Kocaoğlu, Halit Ergenç gibi ünlü isimlerinde yanı sıra daha birçok ünlü isminde olduğu belirtiliyor. Gezi Parkı konusunda Taksime yürümeye devam eden eylemcilerin sayısı ise her dakika artıyor. Sadece Taksim değil Taksim’e çıkan birçok yolun eylemciler nedeniyle tamamen kapanma noktasına geldiğini söylemek mümkün.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR