Windows 10 Yayınlandı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yazılım devi Microsoft’un Windows 8.1’in sonrasında uzun bir süredir üstünde çalıştığı ve son şeklini bu sabah verilen Windows 10 işletim sistemi yayınlandı.

WINDOWS 10’U KİMLER YÜKLEYEBİLECEK

Windows 10’u, halihazırda Windows 7, Windows 8 ve Windows 8.1 işletim sistemlerini kullanan herkes bilgisayarına indirebilecek.

WINDOWS 10 NASIL İNDİRİLİR

Windows 10 güncellemesini indirmek amacıyla masaüstü saatinin varolduğu bölüme bakın. Orada göreceğiniz Windows logosu Windows 10 güncelleştirmesinin yayınlandığını simgeliyor. Tıkladığınızda Windows 10 ibaresini gördüğünüzde güncellemeyi bu biçimde yapabilirsiniz.

Bunun dışında Denetim Masası>Windows updat seksiyonuna girerek de manuel şeklinde güncellemeyi yapabilmek münmkün.

WINDOWS 10’U İNDİREMİYORUM

Windows 10 bu sabah saatlerinde indirilmeye sunuldu; fakat kademeli şeklinde dünyaya açılacağından herkes aynı anda Windows 10’u indiremeyecek. O yüzden şayet şu an Windows 10 güncellemesini göremediyseniz, gelişen saatlerde şansınızı bir oldukça deneyin.

3 GB YER KAPLIYOR

Windows 10 güncelleştirmesi amacıyla sabit diskinizden 3 GB’ı aşkın bir kısmı feda etmek durumundasınız. Eğer sabit diskinizde yeterli alan yoksa şuandan temizlik operasyonuna başlamanızda yarar var.

WINDOWS 10 ERKEN GELDİ

Microsoft, sunuculara binecek yükü azaltmak adına kullanıcıların süratli ve problemsiz bir biçimde Windows 10’u indirebilmesi amacıyla, lüzumlu dosyaları Windows updat vasıtasıyla göndermeye ve yüklemeye oldukça erken başladı.

Bu amaçla Windows 10 güncellemesi $Windows.~BT isminde meydana gelen yeni klasöre yükleniyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR