Yeşil Salkım Çocuğu İçin Hülya Avşar’ı Örnek Aldı

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, gazetecilere kısa bir vakit evvel boşandığı eski eşiyle kızı amacıyla arkadaş ve arkadaş şeklinde kalacaklarını, buna en şık mesela Hülya Avşar olduğunu ifade etti.

AİLECEK TATİLDELER

Yeşim Salkım, Göltürkbükü’nde hizmete giren ‘The Food Club’ın açılışında sahneye çıktı. Sahne evveli gazetecilerle görüşen Salkım, Bodrum’da 10 sene aradan sonra ilk kez sahneye çıktığını söyledi. Bodrum’da ailece tatil yaptığını bildiren Yeşim Salkım, “Ayrıldığım eşim de burada” dedi.

“ÖLENE KADAR ÇOCUĞUMUZUN ANNE BABASIYIZ”

Salkım, ayrılığın sonrasında eşi ile eş güdümlü tatile çıkmaları konusu ile ilgili şu şekilde konuştu: “Bunun fazla natural olduğunu düşünüyorum. Böyle de olmalı. Bir çocuğumuz var. Eşler ayrılabilir. Ama annelik babalık ölene kadardır. Biz evladımızın ölene kadar annesi ve babası olacağız. Dolayısıyla birbirimize saygımızı, sevgimizi ölene kadar göstereceğiz. O benim en yakın arkadaşum, arkadaşım ve çocuğumun babası. Saygım fazla büyük. Ben de onun çocuğunun annesiyim. O da aynı biçimde ‘Benim en yakın arkadaşım, arkadaşum’ diyor. İkimizin de yolu açık olsun inşallah.

esinden-ayrilan-yesil-salkim-cocugu-icin-hulya

HÜLYA AVŞAR’I TAKDİR ETTİ

Bu hususta Hülya’yı fazla takdir ederim. Senelerdir Türkiye’de bunun bu tür olması gerekliliğini en şık ve uygar biçimde göstermiş bir insan. Bende elimden geldiğince Ada’yı en şık biçimde büyütmek amacıyla, 4.5 yaşında evladımızın beraberinde olacağız. Onun hususi günlerinde okulunda, bayramlarda, ara sıra onunla beraber, daima bizi bir arada göreceksiniz”

UZUN ARADAN SONRA SAHNEYE ÇIKTI

Ardından sahneye çıkan ve hayranlarıyla buluşan Salkım, DJ Serdar Albayrak’ın eşlik ettiği konserde yeni albümünden de şarkılara yer verdi. Kulübün açılışına; oyuncu Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Gazeteci Rahmi Turan’ın da aralarında yer aldığı fazla sayıda davetli katıldı. The Food Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Okumuş, Salkım’a çiçek verdi. Salkım, şarkı aralarında diyalog kurduğu davetlilerden bazıları sahneye kadehle içki göndermesi üstüne “Hepiniz Mondros Mütarekesi gibisiniz. Antibiyotik alıyorum. Dişim şişti” demesine karşın çevirmedi. Açılışa katılanlar keyifli bir akşam geçirdi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR