Komik Asansör Şakası – Korkutucu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Son günlerde sosyal medya bu video ile gülüyor. Asansör şakası herkesin ilgisini çekiyor. Daha önce birçok şaka programı ve gösterisi izlemiştirsiniz. Ancak, böylesini hiç görmemiş olabilirsiniz. Asansör şakası oldukça sistematik ve heyecan dolu bir şaka olarak hazırlanmış. Öncelikle sahte bir asansör konsepti hazırlanıyor. Asansör şakacılardan tarafından ışıklandırılarak, asansör köşesinde bir kapak bırakılıyor. Şaka zedeler tarafından fark edilemeyen bu delik, onlara korku dolu anlar yaşatıyor.

Korkunç Asansör Şakası

Şaka zedeler önce görevli bayan ulaşmak istedikleri yeri söylüyor. Oda çıkmaları gereken katı belirterek onlara asansöre kadar eşlik ediyor. Sözde asansörün kapıları kapatıldıktan sonra, şakazede asansörün ilerlediğini sanıyor. Asansör kat göstergesi sürekli artıyor. 1 – 2 – 3 – 4 ancak asansör aslında gitmiyor. Ardından ışıklar yanıp sönmeye başlıyor. Bu asansörün bozulduğu izlenimi veriyor. Bundan sonra şakazede için herşey çok korkunç olabiliyor. Asansör ışıkları tamamen kapanıyor ve sözde asansör bozularak duruyor. Şakazede asansör tuşlarını ararken, asansörün bir köşesinde bırakılan ufak bir delikten ufak bir bayan çıkıyor. Bayan dediğime bakmayın minik kızımız 6 yaşlarında, elinde oyuncak bebeği, bembeyaz yüzüyle adeta korku filmden çıkmış gibi korkunç bir ifadesi var. Asansör ışıkları yanıyor ve şakazede şakacı kızımızla gözgöze gelinde çığlık atıyor. Bu dakikadan sonra şakazede için herşey çok korkunç olabiliyor. Şakacı kızımız önce biraz bekliyor ve sonrasında çığlık atarak şakazedenin daha fazla korkmasına sebep oluyor.

Asansör Şakası

Şakaya mağruz kalan kişi kızın asansörde olabileceğini düşünmediği için bir anda karşılaştığında şok oluyor. Bununla birlikte asansör ışıkları tekrar söndürülüyor. Kızımız asansörde bulunan gizli bölmeden çıkıyor. Tekrar ışık yandığında şakacı kızımızı göremeyen şakazede adeta çırpınarak asansörden çıkmak için can atıyor. Ancak, asansör ışıkları tekrar sönüyor ve şakacı kızımız aynı şakayı tekrar yapıyor.

Komik Asansör Şakası

Facebook ve twitter gibi sosyal medya sitelerinde izlenme rekoru kıran asansör şakasını sizde izlediğinizde gülmekten yerinizde duramayacaksınız. Bu şaka Türkiye’de yapılsaydı ne olurdu? Orasını düşünmek bile istemiyoruz. Ancak, minik kızımız asansör şakasını gayet başarılı bir şekilde yapmış. Brezilya’da yapılan bu şakanın başarılı olduğunu söylemek gerekir.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR