Tomas Sivok ve Erdem Özgenç Bursaspor’da

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Spor Toto Süper Lig takımlarından Bursaspor, Beşiktaş’tan Tomas Sivok ile Kardemir Karabükspor’dan Erdem Özgenç’i aktarma etti.

Çek futbolcu Sivok ile Özgenç, Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen törende, birer senesi opsiyonlu üçer senelik sözleşmeleri imzaladı.

Yeşil-beyazlı kulübün yöneticileri Kemal Güler, Ali Turan ve Ahmet Eraslan’ın hazır varolduğu törende konuşan futbol şube sorumlusu Necmettin Kocaman, teknik heyetin raporu tarafında kadroyu güçlendirdiklerini söyledi.

Sivok’un 7 senedir Türkiye’de top koşturduğunu, Özgenç’in de Kardemir Karabükspor’da asistleri ve golleriyle tanındığını bildiren Kocaman, “Her sezon 30 maç istatistiği yakalayan Sivok’u içimizden biri şeklinde görüyoruz. Erdem de savunma oyuncusu olmasına rağmen geçen sezon 30’un üstünde maçta oynayıp, goller attı ve asistler yaptı. İki oyuncunun da camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Transferinde emeği geçenlere teşekkür eden Sivok ise Bursaspor’un, Türkiye’nin en şık kulüplerinden biri olduğunu dile getirdi.

Desteklerinden ötürü Bursalılara da teşekkür eden Sivok, “Bursaspor’un benimle ilgilendiğini öğrendiğim ilk gün heyecan duydum. Bursaspor, büyük bir camia, hedefleri büyük. Hep birlikte çalışarak hedefimize ulaşacağız. Ben de sahada kendimi göstereceğim. Yeni hoca ve arkadaşlarımla esasen şık bulunan kadromuz oldukça da güçlenecek” ifadelerini kullandı.

Sivok, bir gazetecinin, “Türkiye’ye 7 sene evvel seni Ertuğrul Sağlam aktarma etmişti. Onunla tekrar çalışma fırsatı bulacaksın. Bu hususta neler söylemek istersin?” sorusuna, “Adeta ‘dejavu’ hissediyorum. Ertuğrul hocam beni Udinese’den getirmişti. Çok başarılı olmuştuk. İnşallah burada da şık bir sezon geçiririz” yanıtını verdi.

Erdem ise her Türk futbolcunun hayallerinden birinin Bursaspor’da futbol oynamak olduğunu anlattı.

Bursaspor’un başarısı amacıyla elinden geleni gerçekletireceğini altını çizen Özgenç, “Transferimde emeği bulunan herkese teşekkür ediyorum. Burada olmak aslında fazla şık. Büyük camia ve fazla büyük taraftara sahip. Ertuğrul hoca ve yeni stat bizleri heyecanlandırıyor. Her Türk futbolcusu buraya gelmek ister. Terimin son damlasına kadar başarılı olmak amacıyla çaba harcayacağım” değerlendirmesinde bulundu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR