Giresunspor 40 Yıl Sonra Süper Lig’in Kapısında

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

PTT 1. Lig ekiplerinden Giresunspor aşağı yukarı 40 sene sonra Süper Lig’e yaklaşmanın verilen heyecanla çalışmalarını bütün süratiyle sürdürüyor. Başkan Mustafa Bozbağ, play-off’ta avantajlarının fazla yüksek olduğunu söyledi.

Giresunspor ligde son 4 haftaya girilirken 46 puanla 5. sırada bulunuyor. Giresunspor’u 44 puanla Vartaş Elazığspor, 43 puanla Balıkesirspor takip ediyor.

“HEDEFİMİZ 4’TE 4 YAPMAK”

Boluspor maçından puan ya da puanlarla dönerek play-off potasında konumunu garantilemek isteyen Giresunspor’da Kulüp Başkanı Mustafa Bozbağ, play-off sürecini değerlendirdi. 10 gün içerisinde üç değişik netice aldıklarını bildiren Bozbağ, Karşıyaka maçında kaybedilen puanların Samsunspor karşısında telafi edildiğini söyledi. Bozbağ, “Karşıyaka’da fazla kötü bir futboldan sonra çocuklar 2-3 gün gibi bir sürede toparlandılar ve yine Giresunspor’u amacıne doğru yola çıkardılar. Zorlu bir proses iki hafta evvel biz Balıkesir’in gerisindeydik şimdi Balıkesir ve Antep puan şeklinde bizim gerimize düştü. Avantajımız fazla yüksek ama bu avantajın devam yapabilmesi amacıyla Bolu’dan puanla dönmemiz gerekiyor. Genellikle son haftalara rahat girmemiz amacıyla Giresunspor’un amacı 4’de 4 yapmak. Çünkü az da olsa ikinci şeklinde çıkma talihimiz da var. Öncelik ile her ikisini de kovalayacağız” dedi.

40-yil-sonra-super-lig-in-kapisindalar_x_8374296_1090_z1[1]

GİRESUNSPOR 40 SENELİK ÖZLEMİN PEŞİNDE

Giresunspor’un aşağı yukarı 40 senelık bir özlemin peşinde olduğunu altını çizen Bozbağ, “Play-off, Süper Lig süreci basit değil. Genellikle parasal yönden fazla ciddi sorun çekiyoruz. Takım her hafta kazandığında aşağı yukarı 200 bin TL civarından bir ödeme oluşuyor. Bu da çocukların hakkı artık. Bundan ileri iş bu parasal kaynağı bulmak. Burada biz yöneticiler şeklinde kendimize düşen vazifiyeti yapıyoruz. Şehrin büyüklerinin takıma sahip çıkma vakti. Birlik beraberlik vakti amacıyla faklı bir proses bizi bekliyor. İnşallah bu dört haftalık prosesten alnımızın akıyla çıkarız. Çünkü her vakit söylüyoruz. Giresunspor Giresun’un en büyük markası, hepimiz sevindiren, hepimizi üzen bu şehrin aslında bir umudu ve neşesi. Çok uzun senelardan sonra bu olanağı yakaladık. Öyle pes edecek değiliz, sonuna kadar kovalayacağız” ifadelerini kullandı.

SAMSUNSPOR GALİBİYETİNİN PRİMLERİ VALİ KARAHAN’DAN

Samsunspor maçının primlerini Vali Hasan Karahan’ın verilenni bildiren Bozbağ, “Bu biçimde devam ederse bizlerde yönetici şeklinde elimiz fazla rahatlayacak. Kolay değil bir şehrin takımının hem maç başlarını ödemek, hem maaşlarını ödemek, hem haftalık primlerini ödemek. Bunlar Giresun gibi sanayisi fazla kuvvetli olmayan bir kentte başarmak öyle basit değil. Şu anda kişisel kredilerle gidiyoruz umut ediyorum, bekliyorum. Bize desteğin artacağını düşünüyorum inşallah sahada oyuncularımızın verilen mücadeleyi bizde saha dışında yapabiliriz” diye konuştu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR