Altın Ne Zaman Yükselecek?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Altın fiyatları, altın yatırımcılarını düşündürürken sevindirici haber geldi. Altın bu yıl az azda yükselsede yıl sonunda yatırımcıların yüzünü güldürecek. Ekonomi uzmanlarının öngörüsüne ve yaptığı açıklamalara göre altın yıl sonunda artacak. Altın fiyatları özellikle Çin, Hindistan gibi ülkelerde düğün mevsimlerinin başlaması sebebiyle ağustos ve eylül aylarında yükselecek.

Altın Fiyatları Yükselecek mi?

Garanti yatırıcım aracı olarak görülen altın bu yıl bir yükselip bir alçalırken bu ylın sonunda yükseleceği iddia ediliyor. İddia yabancı ekenomistler tarafından yapılırken, yatırımcı bu habere seviniyor.

Ağustos ayında sıçrama yapacak olan altın fiyatları eylül ayında yükselişini sürdürecek. Kısacası altın yatırımcıları bu yılın sonunda gülecek. Altınını satmak isteyenlerin ise biraz daha beklemesi gerekecek, zira altın fiyatları ağustos ortasında sıçrama yapacak deniliyor. Eylül ayında ise bu sıçrama sürecek ve altın fiyatları yükselmeye devam edecek. Altının ons fiyatının ise bu yıl sonunda 1 800 doları bulacağı söylenirken, temmuz ayında 2 bin dolar ve 2014 yılında ise 2.300 dolar olacağıda söyleniyor. Yaşanan ekonomik krizlerin altın fiyatlarını olumlu yada olumsuz etkilemeyeceğini ancak Çin ve Hindistan gibi ülkelerin evlilik sezonlarının yaklaşması sebebiyle altın fiyatlarının artacağıda söyleniyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR