Cevher Elendi Survivor Son Bölüm

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Survivor Cevher elendi. Bu hafta 6 yarışmacıdan elenen isim Cevher oldu. Survivor konseyinde adı yazılarak SMS’e kalan isim olan Cevher ve Hayim’den bir kişi gidecekti. Acunn Ilıcalı’nın oylama sonucu açıklamasıyla Cevher survivor adasına veda eden isim oldu.

Bu hafta sembol yarışması yapılmadı. Onun yerine yapılan ödül yarışmasıyla kazanan bir kişi survivorda haftaya gidilecek 2 ödülede gitmeye hak kazanacak ve yarışmacılardan seçeceği 2 kişininde arkadaşlarıyla konuşmasını sağlayacaktı. Havuz üzerinde çubuğa asılarak durmak zorunda kalan yarışmacılardan Hasan ve Begüm finale kalarak bardak ve tabakları dengede tutarak kule oluşturdular. Begüm kuleyi güzelce oluştursada dayanamadı ve elenen isim oldu. Hasan ise yarışmayı kazanan isim oldu ve haftaya yapılacak olan 2 ödül yarışmasınada katılmadan ödüle gidecek isim oldu. Hasan ayrıca arkadaşlarıyla iletişim kurma hakkını ANIL ve CEVHER’e vererek arkadaşlarının videolarını görmelerini sağladı.

Hayim ve Cevher bu hafta büyük stres içindeydiler. Özellikle survivor 2012 3 haziran konseyinden sonra ismi yazılarak sms oylamasına elenmek üzere kalan Cevher ve Hayim elenme telaşı içinde bu hafta adada huzursuz anlar yaşadı. Konsey gününün ardıdan Acunn Ilıcalı elenen ismi açıklamadan önce görüşleri sordu. Hayim’in düşüşü komik sohbetlere sebep oldu. Hayim düştüm ama yılmadan yarışmaya devam ettim. derken Acunn Ilıcalı düşmediğin an olmadı diyerek Herkesi güldürdü. Hayim’in düşüşünden ziyade Cevher’in kimseyle tartışmamasıda ayrı bir sohbet konusu oldu. Acunn ılıcalı Cevher sen hiç tartıştın mı diyerek herkesin gülmesine sebep oldu. Hayim ve Cevher’in sms oylamasıyla elenecek isim belli olacaktı. Hayim mi elendi? Cevher mi? gerçekten oylamalar belirsizdi ve iki survivovr yarışmacısı için %50 şans veriliyordu. SMS oylaması sonucu 4 haziran 2012 survivor adasından elenen isim Cevher oldu ve Hayim adada kaldı. Cevher elendikten sonra ANIL, Nihat, Hasan ve 4. isim olarakda Hayim’in finali hak ettiğini ve inşallah alacaksın hayim diyerek hayim’e destek olduğunu açıkladı. Cevher elenmesinin ardından herkesle sarılarak ayrıldı. Cevher’in elenmesi en çok Hasan’ı üzerken Hayim’in elenmediği için güldüğü gözlerden kaçmadı.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR