Futbolu Bırakıp Galatasaray’a Gelecek

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaray’da oynadığı dönemde büyük bir hayran kitlesi yakalayarak Didier Drogba futbolu bıraktıktan sonra yine Galatasaray takımına dönecek. Genellikle forvet bölümünde büyük işler başaran ve dünyaca ünlü çoğu grupta boy gösteren Drogba Galatasaray’da da mühim bir oyuncu olarak vazife almıştı. Şimdi ise hayranları yönünden yine Galatasaray’da olmaktan sevinç duyacağını açıklayan Drogba’nın Galatasaray taraftarı yönünden hayranlıkla karşılanacağı biliniyor.

Profesyonel futbol kariyerini gelecek sezon neticesinde noktalayacağını açıklayan Galatasaray’ın eski futbolcusu Didier Drogba ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Sarı kırmızılı formayla 1,5 yıl ter döktüğü dönemde taraftarın sevgilisi haline gelen Fildişi Sahilli yıldız, 40 yaşında futbol hayatını noktaladıktan sonra geri dönecek.

ÖZBEK, “FUTBOL AKLI”NDAN VAZGEÇMEDİ

Lucescu’yu kulübün başına CEO olarak getirmek isteyen Dursun Özbek, bu hevesine ulaşamayınca geri adım atmıştı. Fakat katıldığı canlı yayında “futbol aklı” hedefinden vazgeçmediğini itiraf etmişti. O dönemde Başkan Özbek’in hedefinin eski göz ağrısı Mathias Sammer varolduğu gündeme gelmişti. Fakat Başkan Özbek’in kafasındaki ismin Didier Drogba varolduğu konuşulmaya başladı.

SPORTİF DİREKTÖRLÜK TEKLİFİ GÖTÜRDÜ

Özbek’in gelecek yıl futbolu bırakacağını açıklayan Drogba’ya sportif direktörlük konusunu açtığı ve olumlu dönüş aldığı belirtildi. Başkanın mayıs ayında yine seçilmesi durumunda bu planını devreye sokacağı öğrenildi.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR