Genç Avukatla Evlenen Erman Toroğlu Konuştu

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Futbol yorumcusu Erman Toroğlu kendisinden yaşça küçük avukatı Ezgi Yavuz ile nikah masasına oturmuş ve bu evlilik sosyal medyayı sallamıştı. Toroğlu, aralarındaki yaş farkı ile ilgili sosyal medyadan gelen tepkilere ilk kez cevap verdi. Ünlü spor yorumcusu gelen tepkilere “Güldük, geçtik” diyerek cevap verdi.

FIFA kokartlı eski hakem Erman Toroğlu avukatı Ezgi Yavuz ile evlendi. Çiftin fotoğrafı sosyal medyada paylaşılınca uzunca bir süre konuşuldu. Kendisinden 34 yaş küçük avukatı ile hayatını birleştiren Toroğlu sessizliğini bozdu.

EZGİ’YLE TANIŞINCA EVLİLİK FİKRİNE SICAK BAKTI

Erman Toroğlu ve genç eşi evlerinin kapısını Sabah’tan Serkan Ünlü’ye samimi açıklamalarda bulundu. “Bir daha evlenmem” diyen Toroğlu kendisinden 34 yaş küçük avukatıyla evlenmesiyle ilgili “Açıkçası evlilik bana uzak geliyordu. İlk eşimle uzun zaman ayrı yaşadık. Bir daha evlenmem diyordum ama Ezgi’yle tanışıp birçok konuda anlaşınca, kafa dengi de olunca, ‘Bu insanla olabilirim’ dedim. O zaman ‘Neden evlenmeyelim?’ dedik” açıklamasını yaptı.

“GÜLDÜK, GEÇTİK”

Yaş farkı sebebiyle eleştirilen çift bu konuda da konuştu. Erman Toroğlu açıklamasında “Ezgi için 17 yaşında diye yazmışlar. Güldük, geçtik. Hiçbir şeyin üstüne gitmeyeceksiniz. Sana verdiğimiz bu söyleşi de ilk ve son olacak. Ezgi, 39 yaşında bir avukat. Bizler yetişkin insanlarız. Neyin doğru, neyin yanlış olduğunu ikimiz de çok iyi biliyoruz. Bundan kime ne?” dedi.

“BENİ GENÇ KIZ YAZMALARI HOŞUMA GİTTİ”

Ezgi Yılmaz ise “Açıkçası beni genç kız diye yazmaları hoşuma gitmedi değil. Erman Hoca’nın kamuoyunca yeterince tanındığını düşünmüyorum. Çok bohem, kaliteli bir hayatı var. Pahalı zevkleri var ama çok mütevazı bir insan. Mesela geçen hafta sanayide tamircilerle personel yemeğine oturacak kadar halktan biri” yorumunda bulundu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR