Harekatta Öldürülen Terörist Sayısı 935’e Yükseldi

   2025 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında şimdiye kadar öldürülen terörist sayısının 935’e yükseldiğini söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Papa Francis’in Kudüs tavrını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi. Erdoğan, Vatikan ziyaretinin ardından Roma’da İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella’yla çalışma yemeğinde bir araya geleceğini ve İtalya Başbakanı Paolo Gentiloni ile görüşeğini söyledi.

“İBADET ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KORUMAKTA KARARLIYIZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Özellikle Kudüs konusundaki tavrını memnuniyetle karşıladık. Kendisi ile bir kaç telefon görüşmem oldu. Yapacağımız görüşmelerde Filistin, Kudüs, Suriye, mülteci konularını da ele alacağız.

Terör örgütlerinin eylemleri ile bu tür ırkçı saldırılar arasında hiç bir fark yoktur. Türkiye zulme uğrayan herkesin sığınağı olmuş bir ülkedir. Hiç bir sıkınrtı olmadan, ibadetlerini serbestçe yerine getirebiliyorlar. Biz bu özgürlüğü korumakta kararlıyız.

İtalya Cumhurbaşkanı ve Başbakanı ile de bir araya geleceğim. İtalya ikili ilişkilerimizin mükemmel olduğu bir dost ülkedir.

“BÖLGEDEKİ GELİŞMELERİ ELE ALACAĞIZ”

Görüşmelerimizde siyaset, ekonomi ve savunma sanayi konularını masaya yatıracağız.

Türkiye asırlardır inançlarından dolayı saldırıya uğrayanların sığınağı olmuştur. Biz ülkemizdeki özgürlük ortamını korumakta ve güçlendirmekte kararlıyız. Bu yüzden Vatikan’a yapacağım ziyaret çok önemlidir.

Ülkemizin DEAŞ ve PKK’ya karşı yürüttüğü operasyonlarda muhataplarımızı bilgilendireceğiz. Ayrıca bölgedeki gelişmeleri ele alacağız.

Zeytin Dalı Harekatı’nda sağlanan başarıları ve son durum hakkında bilgi vereceğiz.

Roma’ya ziyaretim sırasında İtalya’nın önde gelen iş çevreleriyle de bir araya geleceğiz.

CHP KONGRESİ

Kongreler siyasi partilerin kendi iç meselesidir. Burada dört beş aday konuşulurken iki aday düştü. Seçimi kaydeden kişinin yaptığı açıklamalar kongrenin içeriğini tanımlıyor. CHP’nin kongresiyle ilgili hiçbir yorumumuz olamaz.

“BAHÇELİ’NİN YAKLAŞIMINI PAYLAŞIYORUM”

CHP’nin yaklaşımı ne milli ne yerlidir. YPG, PKK’nın yaklaşımı neyse CHP’nin yaklaşımı odur. Genel başkan yardımcıların yaptığı açıklamaları gördük. Verdiği akla baktığınız zaman Suriye’nin terörist başındaki kişiyle bize görüşme tavsiye ediyor. Bu ne menem bir iştir. 1 milyon insanın ölümüne neden olan kişiyle bizi biraraya getirme gafletinde bulunan bir adam… Bunun siyasette yeri ne olabilir. Şu anda bizim Zeytin Dalı operasyonumuzu sulandıran, buna bu kadar uzaktan duran bir kişinin Türk siyasetinde milli ve yerli bir yeri olamaz. Ona milletim gerekli cevabı verecektir. Sen bu şehitlerimizi görmüyor musun? Sayın Bahçeli’nin yaklaşımını paylaşıyorum. Az öncesi itibariyle 935 teröristi etkisiz hale getirdik. Bu arada şehitlerimiz de olabiliyor. Korkaklar zafer anıtı dikemez. Bu işler bay Kemal’in yapacağı işler değil.

Diğer Haberler

Putin'den Barış Zirvesi Önerisi: Zelenski Reddetti

Beyaz Saray'da Kritik Zirve: Barış Umutları Masadaydı ABD Başkanı Donald Trump,...

Norveç'te Erling Haaland Depremi

Manchester City'nin yıldızı Erling Haaland, kasık sakatlığı nedeniyle ülkesi Nor...

Oxford’daki Akademik Buluşmaya Türkiye’den Katılım

Oxford İslam Araştırmaları Merkezi 40 Yılını Kutladı İngiltere'nin köklü akadem...

Çocukların Anısına, Enkaza Balonlar Bağlandı

Kahramanmaraş merkezli depremlerden en çok etkilenen illerden biri de Hatay oldu...

Yardım Malzemelerini Yola Saçtılar

Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde depremlerde Türk...

Berke'den, Okan Buruk'a Beklenmeyen Yanıt

Eyüpspor kalecisi Berke Özer, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un ''Kenar...

Kıvanç Tatlıtuğ Gündemle İlgili Sessizliğini Bozdu

Kıvanç Tatlıtuğ, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun tutukla...

Maliye'den Medyum ve Falcılara Sıkı Takip

"Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kayıt Dışı Etkinlikleri Mercek Altına Aldı: 1,8 Mil...

İran - İsrail Savaşında Nükleer Tehdit Gölgesi

İran Tel Aviv ve Hayfa’ya Misilleme Yaptı İsrail’in 13 Haziran’da başlattığı ha...

Plajda Manzaranın Tadını Çıkarırken Yıldırım Çarptı

Kolombiya'da gittiği plajda manzaranın tadını çıkarmak isteyen genç kadın, yıldı...

Gülşen'i Kınayan Demet Akalın, Transparan Kıyafetle Sahne Aldı

Sanatçı Gülşen'i giyimi üzerinden eleştiren Demet Akalın'ın mayo ve transparan k...

Trendyol Süper Lig'de Derbi Haftaları Belli Oldu

Süper Lig 2024-2025 sezonu fikstür çekimi, TFF'nin Riva'daki merkezinde yapıldı....

Özkan Uğur'un Ölümü Sonrası Cem Yılmaz'ın Sessizliği

MFÖ Grubu'nun solisti Özkan Uğur'dan acı haber geldi. Usta sanatçının ölüm haber...

Türkiye'nin Ünlü e-ticaret Sitesi 3. Kez Satılıyor

N11 Satış Sürecinde: Üç Yılda Üçüncü Devir, Bu Kez Gözler BAE Merkezli Yatırımcı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan BM’de Tarihi Gazze Çıkışı: “Bu İnsanlığın Dip Noktasıdır”

Erdoğan, BM 80. Genel Kurulu'nda İsrail’in Gazze'deki Soykırımını Belgelerle Anl...
GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR