Yeni Renault Clio Bursada Üretiliyor

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Yeni Renault Clio görücüye çıktı. Yıllardır klasik tasarımıyla, az yakışı ve konforuyla ünlü olan Renault Clio 2013 yılında yepyeni bir görünüme sahip oluyor. Renault Clio’nun yıllardır aynı kasa ve görüntüye sahip olması araba severler tarafından eleştiri konusu oluyordu. Tüm bu eleştri konularına Renault Clio yeni tasarımıyla herkesi şaşırtarak yanıt verdi. 2013 yılında yeni renault clio adeta clio severleri büyüledi.

Yeni Renault Clio

Yeni tasarımıyla Audi markasının otomobillerinide andıran 2013 model Renault Clio Bursada üretilecek. Bildiğiniz gibi Türkiye’nin en büyük oto sanayilerine sahip ve otomobil piyasasıyla ünlü Bursa bu kezde 2013 model yeni Renault Clio’nun üretimine ev sahipliği yapacak. Yeni Renault Clio için oldukça yüksek miktarda yatırımlar yapılarak Türkiye’de imalathı için 2 yıl önce karar alınmıştı.

2013 Model Renault Clio

Renault Clio 2013 modeli Bursa’da üretimi başlamasıyla çeşitli modellerde 2013 başına kadar üretilmeye devam edecek. 2013 yılına kadar tüm yeni özellikleriyle 2013 model Renault Clio’yu tanıyabileceğiz. Üretiminin Türkiye’de yapılması nedeniyle fiyatlarda önceki yıllara göre daha avantajlı olacağı ve vergilerin daha az olacağı söyleniyor. 2013 model yeni Renault Clio sahibi olmak için sabırsızlananlar, yeni Renault Clio’nun istişamlı görüntüsüne bayılmış durumda. Bursada üretilecek olan yeni Renault Clio 2013 tüm dünyaya hayırlı gelmesi dileğiyle.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR