Soyguncudan pes dedirten hareket

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Bileziği çalıp kaçan zanlının, iş yeri sahibine el sallaması, “bu kadarına da pes” dedirtti.

Sarıyer’de plakasız bir motosikletle kuyumcuya gelen iki şahıs, hırsızlık amacıyla harekete geçti. Zanlılardan biri motosikletin beraberinde kalırken, öteki müşteri gibi kuyumcuya girdi. İş yeri sahibini oyalayan ve detaylı sorular soran zanlı, 6 bin TL değerindeki 60 gramlık bileziğe bakmak istedi. Bileziği araştıran zanlı bir anda kapıya yönelerek dışarı çıktı. İş yeri sahibine el sallamayı da ihmal etmeyen zanlı, motora binerek kaçtı.

İlginç hırsızlık emniyet kameraları yönünden da saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde, iş yeri sahibi Adnan İnci’ye bilezik alacağını ifade eden şahıs, müşteri gibi bilezikleri tek tek inceliyor. Bir vakit iş yeri sahibiyle konuşan şahıs aşağı yukarı 1- 1,5 dakika dükkanda kaldıktan sonra iş yeri sahibinden diğer bilezikleri göstermesini isteyip, dükkanın kapısına doğru yöneliyor. Şahıs oldukça sonra kapıya geldiği zaman el sallayarak dükkan önünde kendisini bekleyen motosiklete binerek süratle vaka yerinden uzaklaşıyor. Hem müşterisi ile ilgilenen hem de bir tanıdığıyla dükkanında sohbet eden Adnan İnci ise yaşanan hırsızlığı fakat şahsın kaçmasının sonrasında saniyeler sonra fark ediyor. İnci hırsızın peşinden koşuyor fakat yakalayamıyor.
Yaşadığı vakanın şokunu atlatamayan Adnan İnci, “Motorla iki şahıs geldi.

Bir tanesi motorla beklerken ikinci şahıs içeriye girdi. Genç yeşil gözlü bir çocuk. Başında kask vardı. Kaskın ön bölümünü kaldırdı. Çok rahat tavırlarla eve bir bilezik alacağını ifade etti ve en ağırını istedi. Ben de en ağırını buldum. Tarttım. Terazinin üstünde bileziğin modeline baktı. Bu olur dedi. Ben bileziğin hesabını yapar iken aldı, hadi eyvallah dedi. El salladı. Yürüdü. Çalışan motora bindi. Çekti gitti. Peşinden dışarıya çıktık. Kırmızı bir motosiklete binmişlerdi ve motorun plakası yoktu. Böyle bir dünya var mı? Ben gelmişim kaç yaşıma burada ekmek param amacıyla. O ileriki buraya bedavadan onun bunun parasını alacak” diye konuştu.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR