Bugüne Kadar Verilen En Büyük İkramiyeyi Kazandı

   2026 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yaşayan Fevzi Badıkan, makineye oynattığı 60 liralık şans oyunu kuponu ile 247 milyon 659 bin 481 TL’lik ikramiye kazandı. Silvan’ın sayılı zenginlerinden biriyken işleri ters gidince iflas ettiği öğrenilen Badıkan, Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülünün sahibi oldu.

Diyarbakır’da makineye oynattığı 60 liralık şans oyunu kuponu ile 247 milyon 659 bin 481 TL’lik dev ikramiyeyi kazanan Fevzi Badıkan, bankadan çekini aldı. Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülünün sahibi olan Fevzi Badıkan adına konuşan yeğeni Şükrü Badıkan, “Silvan’da fabrika kurmayı düşünüyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan birkaç şey var. Onun çalışmasını yürütüyoruz, inşallah Silvan’a iyi bir yatırım yapacağız” dedi.

TÜRKİYE’DE ŞANS OYUNLARINDA VERİLEN EN BÜYÜK PARA ÖDÜLÜ

17 Temmuz Pazartesi günü yapılan şans oyunu çekilişinde bir kişi 247 milyon 659 bin 481 TL ikramiye kazandı. Türkiye’de şans oyunlarında verilen en büyük para ödülü olan ikramiye Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde yaşayan Fevzi Badıkan’a isabet etti. Badıkan, akrabalarıyla birlikte bugün İstanbul’a gelerek bankadan çekini aldı.

İflas etti, makineye oynattığı kupon ile bugüne kadar verilen en büyük ikramiyeyi kazandı

SİLVAN’IN SAYILI ZENGİNLERİNDEN BİRİYKEN İFLAS ETMİŞ

Fevzi Badıkan adına konuşan yeğeni Şükrü Badıkan, Silvan’ın en büyük aşiretlerinden biri olan Badıkan Aşireti mensubu olduklarını belirterek şunları söyledi; “Fevzi amcam Silvan’ın sayılı zenginleri arasındaydı. İşler ters gidince iflas etmek zorunda kaldı. İflas edince de il dışına çıktı, İzmir’e yerleşti. İzmir’den Ankara’ya geldi. O süreçten sonra tekrar Silvan’a geldi yerleşti. Silvan’a geldikten sonra ara sıra loto oynuyordu. Biz aslında oynamasını istemiyorduk. Önce 20 liralık oynadı, onla 60 lira kazandı. Sonra 60 lirasını bir daha yatırdı. Oynarken kendisi de oynamadı, makineye oynattı.

“AŞİRETİMİZİN BÜYÜKLERİNİN UYGUN GÖRECEĞİ İŞLERİ YAPMAYI PLANLIYORUZ”

Geçen gün eve gidip bilete baktığında ikramiyenin çıktığını görmüş. Sonra bizi aradı, biz inanamadık. Çok büyük bir rakam. Bu kadar büyük rakamın çıkacağına inancımız yoktu. Biz de gelip baktık, eş, dostu aradık. Onlar bize neler yapacağımızı söyledi. Süreçle ilgili çok çok mutluyuz. Aile büyüklerimizle beraber inşallah bölgemize, Diyarbakır’ımıza, özellikle aşiretimiz için gerekli çalışmalar neyse biz bu parayı orada kullanmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili birkaç düşüncemiz var ama rakam çok büyük bir rakam. Biz buna tek başımıza karar verecek durumda değiliz. Aşiretimizin büyüklerinin uygun göreceği işleri yapmayı planlıyoruz. Silvan’da fabrika kurmayı düşünüyoruz. Bölgenin ihtiyacı olan birkaç şey var. Onun çalışmasını yürütüyoruz inşallah Silvan’a iyi bir yatırım yapacağız.”

Diğer Haberler

Barcelona Yıldızı Lamine Yamal'ın Skandalları Bitmiyor

Lamine Yamal: Futbol Sahasından Magazin Sayfalarına Uzanan Gençlik Fırtınası Ba...

Süper Lig Ekibinin Başkanı Şike İddiasını Doğruladı

Gazeteci Murat Ağırel, 1. Lig'de oynanan maçlar öncesinde bazı kulüplere şike te...

İndirime Giden Zincir Marketleri Örnek Gösteren

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, art arda yapılan uyarıların ardından sa...

Sudan'da Ordu Komutanı Burhan, HDK'yi Feshetme Kararı Aldı

Sudan'da ordu ile Hızlı Destek Kuvvetleri üyeleri arasındaki çatışmalar 3. günün...

Benzine ve Motorine Zam Var Mı?

21 Haziran Cuma gününden itibaren geçerli olmak üzere benzinin litresine 1 lira ...

İnsansız Otonom Kara Aracının Seri Üretimine Başlanıyor

HAVELSAN, Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı (SSB) tarafından yapılan r...

Cemre Baysel ve Cem Bölükbaşı Arasında Aşk İddiası

Yeni Bir Aşk Mı Başlıyor? Ünlü oyuncu Cemre Baysel, özel hayatıyla yeniden maga...

Goldman Sachs'tan Müşterilerine Dikkat Çeken TL Raporu

ABD'nin önde gelen bankalarından Goldman Sachs, müşterilerine "Türkiye (Türk lir...

Arı Yayınları ile Soru Bankalarıyla Başarıya Ulaşın

Arı Yayınları, sunduğu zengin içerikli soru bankalarıyla öğrencilerin sınavlara ...

Fransa'da 10 Euro Krizi: Küçük Banknotlar ATM'lerden Siliniyor

Günlük Hayatta En Çok Tercih Edilen Banknotlar Erişilmez Hale Geldi Fransa’da v...

Jonathan Joss, Komşusu Tarafından Öldürüldü

"King of the Hill" Dizisinin Seslendirme Sanatçısı Jonathan Joss Komşusu Tarafın...

Rusya'nın Avrupa Planlarında Baltık Ülkeleri İlk Sırada

Rusya’nın Askeri Takvimi Öne Çekildi Ukrayna Askeri İstihbarat Başkanı Kiril Bu...

İTO Başkanı Avdagiç: "Enflasyonu Düşürmek Zorundayız"

İstanbul Ticaret Odası Başkanı Şekib Avdagiç, seçim öncesinde ara zam geleceği i...

Kuzey Kore, Tüm Dünyanın Kilitlendiği Savaşta Tarafını Seçti

Ortadoğu’daki Gerilim Küresel Etkiye Dönüştü İsrail ile İran arasında son günle...

BDDK, Yeni Banka Faaliyet İzni Verdi

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, 3 yeni bankanın kurulmasına onay verdi...
GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR