Arda Turan için Tamam Mı? Devam Mı?

   2024 Tarihli Haber
  Ekleyen : Yazar
  Yorum Yok

Galatasaray’da Arda Turan yaşadığı sakatlığın ardından uzun süre sahalardan uzak kaldı. Ağır sakatlık sonrası deneyimli futbolcunun aktif futbol hayatını sonlandırarak Fatih Terim’in yardımcılığına soyunacağı iddia edilmişti. Ancak Arda Turan’ın şu an böyle bir düşüncesinin olmadığı ve bir an önce iyileşerek yeniden sarı-kırmızılı formayı giymek istediği öğrenildi.

Bu sezon sakatlığı sebebiyle yalnızca 6 karşılaşmada forma giyen Arda Turan yeşil sahalara dönmek için tüm gücüyle çalışmalara devam ediyor. Futbol hayatını sonlandıracağı konuşulan deneyimli ismin, böyle bir düşüncesinin olmadığı ifade edildi.

FUTBOLU BIRAKMAK GİBİ BİR DÜŞÜNCESİ YOK

Ajansspor’un haberine göre; Galatasaray’da Fenerbahçe derbisinin hazırlıkları devam ederken, ağır sakatlıktan çıkan Arda Turan en çabuk şekilde formayı sırtına geçirmeyi hedefliyor. Sarı-kırmızılı takımın kaptanıyla ilgili futbolu bırakıp kulübede görev yapacağına ilişkin iddialar ortaya atıldı. Ancak yıldız futbolcunun şu an böyle bir düşüncesi ve planı yok. Avrupa kupalarındaki 5 maçta oynadıktan sonra Süper Lig’de yalnızca Giresunspor depklasmanında sahaya çıkabilen deneyimli orta saha, sakatlığını atlatıp forma hasretine nokta koymak istiyor.

GALERİ
REKLAMLAR
GÜZELLER GALERİSİ
REKLAMLAR